Re-integratie
Re-integratie

Helaas, je hebt te maken met verzuim van één of meerdere werknemers. Voorkomen is niet meer aan de orde. Dan is het nu tijd om in te zetten op het beperken van het verzuim. Langdurig verzuim is voor niemand goed.

Vanuit spoor 1 kan ik je helpen met het verkorten van het verzuim en het voorkomen van een 2e spoortraject.
Vanuit spoor 2 kan ik je helpen met het verkorten van het verzuim en het voorkomen van een eventuele sanctie vanuit het UWV.

Vanuit mijn werkervaring als re-integratie & mobiliteitscoach heb ik in een korte tijd mensen weten te motiveren en mobiliseren! Met als resultaat het vinden van een nieuwe baan, het vinden van een werkervaringsplek, of het volgen van scholing om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. In mijn werkwijze vind ik het belangrijk dat de persoon in kwestie zelfredzaam en zelfstandig wordt om vervolgens de regie over zijn eigen leven weer te pakken. Uitgangspunten daarbij zijn de kracht en de talenten van desbetreffende en van daaruit gaan we bouwen! Dit maakt dat de trajecten die ik begeleid ronduit positief worden ervaren, zowel door de werknemer als door de werkgever/opdrachtgever. Tevens ben ik bekend met de Wet verbetering poortwachter.

 

Aandachtspunt:

  • Vanuit professioneel oogpunt en om het (letterlijk) in beweging komen te stimuleren, coach ik niet bij de mensen thuis.


Neem contact op voor de mogelijkheden