Over Synergie Coaching & AdviesOver Synergie Coaching & Advies


Synergie Coaching & Advies is ontstaan door te dromen, te durven en te doen!


Synergie

Synergie staat voor een samenwerking die een meerwaarde oplevert; 1+1=3. Dit doe je door krachten van jezelf te bundelen met die van de ander. De bewustwording, inzichten en beweging die daaruit kunnen voortvloeien, kunnen van onschatbare waarde zijn.
Ben je benieuwd naar de meerwaarde van mij als coach? Lees dan mijn recensies en laten we elkaar ontmoeten!

 

Ook is synergie de 6e eigenschap uit het bestverkochte managementboek aller tijden ‘De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap’, geschreven door Stephen Covey. Het is de eigenschap waar alle andere eigenschappen samenkomen.


Covey schrijft dat synergie het krachtigste deel is om een groter geheel te veranderen. Het maakt alle andere onderdelen sterker!

 

Het symbool in het logo
Het symbool (infinity) in mijn logo voegt oneindigheid toe, datgene wat niet begrensd is. Ik ben van mening dat wij als mens ongekende en onbegrensde mogelijkheden en talenten hebben. De enige die ons begrenst, dat zijn we vaak zelf (vanuit onze gedachten en onderliggende angsten). Kijk eens om je heen tot wat wij mensen in staat zijn. We hebben de prachtigste gebouwen weten te realiseren, de meest luxe en geavanceerde gadgets ontworpen, de mooiste auto’s gebouwd en ga zo maar door. Dat betekent dat het leven, geluk, ook maakbaar is en dat je er dus invloed op hebt. Soms overkomen dingen je, zelfs dan heb je nog invloed, invloed op de manier waarop je ermee omgaat.
Alles is ooit met een gedachte, een droom, een wens begonnen, alvorens het uitgevoerd en gecreëerd is. Blijf dromen, blijf durven, blijf doen! Geloof in jezelf en vertrouw op jezelf!

       

Iedereen zei: Dat gaat niet. En toen kwam er iemand die dat niet wist en die deed het gewoon.