Recensies
  
Recensies

 • Sabine is zo authentiek en zichzelf en daardoor komt ze, gemeend, 100% oprecht over, dat maakt dat ik me volledig gezien, gehoord en begrepen heb gevoeld. De rust in de vragen die ze stelt, de oefeningen die we doen, zorgden ervoor dat ik me aan de hand meegenomen heb gevoeld en me veilig heb gevoeld om bij mezelf van binnen op zoek te gaan naar de antwoorden. Ik ben bij niemand ooit zo open geweest, als bij Sabine. Ik had zonder deze hulp, inzet en ondersteuning van de coach deze ontwikkeling niet doorgemaakt

  MANAGER ZORG De Zellingen
 • Sabine jij bent echt op het juiste moment in mijn leven gekomen. Daar waar ik al contact had met een psycholoog, twee onderwijsleiders & de Arboarts had ik absoluut geen behoefte aan nog een gesprek met een coach. Ik had tijdens mijn burn-out geen energie en kracht meer om gesprekken te voeren en mijn verhaal en emoties te delen. Tijdens ons eerste gesprek kwam ik overstuur en gespannen aanlopen omdat ik dit ook een “verplicht” iets vond en dat voelde jij meteen aan. Maar na 10 min. zitten had ik bij jou het gevoel dat jij toch iets anders voor mij kon betekenen. Jij luistert écht naar wat iemand je vertelt en zonder veel woorden te gebruiken weet jij wat iemand nodig heeft. Jij voelt tijdens het gesprek iemand zo goed aan dat het gesprek ook soepel verloopt. Ik heb door middel van de kleurenkwadrant beter inzicht in mijn eigenschappen en weet wat mijn valkuilen zijn. Tijdens onze gesprekken heb je mij handvatten gegeven om op een professionele manier invloed te hebben op het team (cirkel van invloed) en dat pas ik nog steeds toe. Ik zal zeker bij je terugkomen voor een persoonlijk gesprek. Want ook al gaat het goed op het werk, een gesprek met jou brengt mij gewoon nieuwe inzichten en nieuwe energie. Veel liefs, 

  DOCENT Albeda College MBO Die dankzij jou weer met passie in het onderwijs werkt
 • Soms kom je jezelf tegen in het leven. Hoe fijn is het dan om iemand met je mee te laten kijken, hoe jij je leven leeft. Ik had een enorm energielek. Dood en dood moe was ik. Sabine heeft mij waardevolle inzichten gegeven. Ze heeft mij laten nadenken door krachtige vragen te stellen. Als je zo moe bent, is het soms ook heel fijn om concrete adviezen te krijgen omdat je zelf het antwoord even niet meer hebt. Inmiddels heb ik mijn werk weer kunnen hervatten en sta ik steviger als mens. Sabine is laagdrempelig als coach, open en eerlijk met een hele fijne energie.

  LEIDINGGEVENDE BASISONDERWIJS Directeur
 • Sabine heeft mij tijdens een stressvolle periode, met Corona op de afdeling, weer in mijn kracht weten te zetten. De coachgesprekken met haar hebben me meer rust en meer zelfvertrouwen opgeleverd. Het ombuigen van negatieve gedachten naar positieve gedachten en de positieve gevolgen die hieruit voortvloeiden, was een echte eye-opener voor mij! Door de communicatie oefeningen zie ik nu in hoe ik nog beter met anderen kan communiceren, dat dit meer wederzijds begrip oplevert en dat de verbinding met de ander hierdoor intact blijft of versterkt wordt, heel waardevol!
  Sabine's aanpak is persoonlijk, ze neemt de tijd voor je en verdiept zich in jou als persoon en in jouw situatie.
  Ik sta nu weer vol positiviteit in het leven.
  Hartelijk dank hiervoor!

  EEN ZORGMEDEWERKER
 • Ik heb Sabine leren kennen als een uiterst professionele en invoelende coach. Ze creëert vanaf de start een veilige en warme bubbel, waarin je meteen je persoonlijke verwachtingen en wensen kwijt kunt. Sabine dringt zonder omwegen door tot de essentie van een toekomstperspectief, maar ook tot de eigen capaciteiten en het eigen potentieel. Ze toetst dit aan diverse persoonlijkheidsmodellen, wat weer leidt tot een beter inzicht in iemands persoonlijkheid en mogelijkheden, op weg naar een functioneler carrière. Ik zal dan ook zeker graag in de toekomst gebruik maken van Sabine’s diensten als sparringpartner!!! Ik hoef daar niet lang over na te denken!

  DOCENT MBO Techniek College Rotterdam
 • Sabine onderscheidt zich als professioneel coach doordat zij op een hele natuurlijke verbindende manier tot de diepste kern komt, dat voelt voor mij verbindend en doelgericht. Met haar geduldige houding, transparante wijze van doorvragen en krachtige wijze van spiegelen voelt een coachsessie als een hele plezierige reis naar jezelf. Wat het heel prettig maakt is dat Sabine precies weet af te stemmen op het niveau van de cliënt, je altijd meeneemt en spiegelt in jouw levensverhaal en zelf laat kiezen welke nodige stappen essentieel zijn om verder te komen. De communicatie heb ik zowel online als live als zeer prettig ervaren.

  DAGBESTEDINGSCOACH & AUDITOR Zorggroep Noordwest-Veluwe
 • Sabine heb ik leren kennen als een professionele, kundige en ontvankelijke coach. Enthousiaste, flexibele en prettige sparringpartner. Iemand die op een hele natuurlijke wijze een veilig en vertrouwd klimaat schept en die mij nieuwe waardevolle inzichten heeft gegeven. 

  DOCENT MBO & GECERTIFICEERD NLP -TRAINER & COACH Senior docent Zadkine Rotterdam
 • Sabine weet heel goed af te stemmen en aan te sluiten op de behoeften van de ander. Ze heeft een prettige en rustige houding en is oprecht geïnteresseerd. Ze kan ontzettend goed luisteren en straalt uit dat de dingen die je vertelt veilig zijn bij haar. Daar waar ik zelf vond dat ik niet genoeg in mijn leven had gedaan, kwam ik er in gesprek met Sabine achter dat ik echt wel dingen heb bereikt! Door dit coachtraject ben ik veel meer in contact gekomen met mijn intuïtie en heb ik veel inzicht gekregen in belemmerende gedachten en overtuigingen. Ook heeft het traject me geholpen om meer doelgericht te gaan werken 

  HR-GENERALIST
 • Ik heb het contact met Sabine als erg prettig ervaren en voelde me direct op mijn gemak door haar niet-veroordelende houding en oprechte wens om anderen te helpen in het ontdekken van wat voor hen belangrijk is. Op mijn werk liep ik vast en wist niet goed wat ik wilde qua functie en werkgebied. Het enige dat ik wist was dat ik mijn huidige werk níet meer wilde uitvoeren. Daarnaast werd ik, voor mijn gevoel, niet gewaardeerd voor hetgeen ik allemaal deed. Ik wilde leren om meer assertief te zijn en meer gezien te worden. Ik vond het erg fijn om te merken hoe ik ondersteund werd in het vinden van de voor mij beste oplossingen. Daarnaast vond ik de houding van Sabine erg fijn, ze is toegankelijk in contact en luistert goed naar mij. 

  MEDEWERKER KLANTENSERVICE RMC Rotterdamse Mobiliteit Centrale
 • Ik zal het kort zeggen. Dit gevoel wanneer je je toekomst opbouwt en Sabine ALTIJD bij je is, zelfs ten koste van haar privétijd, is van onschatbare waarde. Ze is niet betrokken voor 100 maar voor 200 procent. 

  MEDEWERKER CREDITEUREN Royal Flora Holland
 • In de periode dec. 2019 tot april 2020 ben ik na 1 jaar ziekteverzuim begeleid en gecoacht door mevr. Sabine Roelofsen, om weer deel te gaan nemen in het arbeidsproces. Zij had al snel mijn vertrouwen gewonnen door haar professionaliteit en de betrokkenheid tijdens haar werk. Ik was dan ook zeer tevreden over de afloop van de re-integratie

  MEDEWERKER RET Rotterdams Vervoersbedrijf